Persondatapolitik

Home / Om os / Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK FOR PATIENTBEHANDLING VED 

 

Alléens Fysioterapi og Sportsklinik

CVR. 2926 4775 

Linde Allé 23 

5230 Odense M 

 

Velkommen som patient på Alléens Fysioterapi og Sportsklinik, Linde Allé 23, 5230 Odense M, info@alleens-fysioterapi.dk.

I forbindelse med dine behandlinger her på klinikken er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig. 

 

1. Hvilke oplysninger behandler vi? 

I forbindelse med din behandling på klinikken noterer vi oplysninger om dine helbredsmæssige forhold til brug for den journalførelse, som vi efter sundhedslovgivningen har pligt til at foretage. De nærmere regler findes i autorisationslovens kapitel 6 og journalbekendtgørelsen (bkg. nr. 1090 af 28. juli 2016 om 1090 om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler). Udover de helbredsoplysninger vi selv noterer om dig, kan vi modtage helbredsoplysninger om dig fra andre sundhedspersoner, f.eks. din læge, efter reglerne i sundhedslovens kapitel 9. Oplysningerne anvendes til brug for en god og sikker behandling af dig og de administrative funktioner, der er forbundet hermed. Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt. Vi kan også registrere andre oplysninger om dig til brug for afregningsformål. Disse oplysninger noteres med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7]. [Vi kan også anvende dine kontaktoplysninger til brug for udsendelse af nyhedsbreve eller andre markedsføringsmæssige tiltag. I så fald indhenter vi først dit samtykke. Denne anvendelse sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 1].] 

 

2. Videregivelse af oplysninger

 Efter sundhedsloven har vi tavshedspligt om dine helbredsmæssige og andre følsomme forhold, men hvis det er nødvendigt, kan vi udveksle dine helbredsoplysninger internt blandt vort personale. 2 af 2 Videregivelse af helbredsoplysninger uden for klinikken må som udgangspunkt kun ske med dit samtykke. I særlige tilfælde kan der efter reglerne i sundhedsloven ske videregivelse uden samtykke. Det vil typisk være til andre sundhedspersoner, f.eks. din egen læge. De nærmere regler herom findes i sundhedslovens kapitel 9. De oplysninger vi har registreret til brug for afregningsformål, udveksles med betalingsformidlere i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre betalingerne. Hvis din behandling helt eller delvist betales af andre end dig selv, f.eks. af din region eller af et forsikringsselskab, vil vi også videregive oplysninger om behandlingen til den, der skal betale. 

 

3. Hvor længe opbevares oplysningerne? 

Din journal opbevares i det tidsrum, der er fastlagt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det gældende tidsrum er 5 år fra det seneste notat i journalen, jf. journalbekendtgørelsens § 15, stk. 2. I særlige tilfælde kan journalen opbevares længere. Oplysninger til brug for afregningsformål opbevares så længe, det er nødvendigt af hensyn til afregning og bogføring. 

 

4. Dine rettigheder vedrørende oplysningerne 

Du kan få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registeret om dig, ved at kontakte os. Efter autorisationslovens § 24 må vi ikke slette oplysninger i din journal, men hvis du mener, at der er fejl i journalen, kan du bede om, at der laves en tilføjelse. For oplysninger, der ikke er omfattet af patientjournalen, har du har ret til at få rettet eller slettet ukorrekte oplysninger. Du har også ret til at bede os om at ophøre med at behandle sådanne oplysninger om dig. 6. Klage Klager over vores behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk Tilsyn med reglerne i sundhedslovgivningen føres af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du kan findes styrelsens kontaktoplysninger på www.stps.dk

Seneste fra Facebook

Used for the like, share, comment, and reaction icons

1. VILJESTYRKE-TRÆNING:
Intens træning for hele kroppen med egen kropsvægt. Du styrker krop og viljestyrke, presser dig selv og får mere ro i hovedet ved brug af kroppen.
Målet er gradvist at føle større fysisk overskud, men også større mentalt overskud i hverdagen. FREDAGE KL. 17.15-18.00

2. TRIHOLD/ STABILITETS- OG BEVÆGELIGHEDSTRÆNING:
Med udgangspunkt i træningserfaring fra trialton. Træningen er både for dig der dyrker trialton, gerne vil prøve sporten eller blot vil have en god gennemgang af kroppen, styrket din stabilitet og bevægelighed. ONSDAGE KL. 17.00-17.45

KONTAKT KLINIKKEN PÅ TELEFON: 66.12.14.31/info@alleens-fysioterapi.dk
Se mere på www.alleens-fysioterapi.dk
... Se mereSe mindre

Har du lyst til at gå til Fysio-Pilates?
Vores fysioterapeut, Erna, starter et nyt hold op. Holdet træner om onsdagen fra kl. 8.30-9.30.
Ring til os på 66 12 14 31 eller 50 99 05 23 for at høre mere eller blive skrevet op til holdet.

Du kan læse mere om Fysio-Pilates her: alleens-fysioterapi.dk/holdtraening/fysio-pilates/
... Se mereSe mindre

Har du lyst til at gå til Fysio-Pilates? 
Vores fysioterapeut, Erna, starter et nyt hold op. Holdet træner om onsdagen fra kl. 8.30-9.30. 
Ring til os på 66 12 14 31 eller 50 99 05 23 for at høre mere eller blive skrevet op til holdet.

Du kan læse mere om Fysio-Pilates her: https://alleens-fysioterapi.dk/holdtraening/fysio-pilates/

Vi byder velkommen til Magnus Laforce Otto, som starter i klinikken som massør. Det er muligt at bestille tid ved Magnus fra næste uge. Hvis du er interesseret, så ring til os på 66 12 14 31 eller 50 99 05 23, så finder vi en tid til dig. ... Se mereSe mindre

Vi byder velkommen til Magnus Laforce Otto, som starter i klinikken som massør. Det er muligt at bestille tid ved Magnus fra næste uge. Hvis du er interesseret, så ring til os på 66 12 14 31 eller 50 99 05 23, så finder vi en tid til dig.
Load more