Persondatapolitik

Home / Om os / Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK FOR PATIENTBEHANDLING VED 

 

Alléens Fysioterapi og Sportsklinik

CVR. 2926 4775 

Linde Allé 23 

5230 Odense M 

 

Velkommen som patient på Alléens Fysioterapi og Sportsklinik, Linde Allé 23, 5230 Odense M, info@alleens-fysioterapi.dk.

I forbindelse med dine behandlinger her på klinikken er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig. 

 

1. Hvilke oplysninger behandler vi? 

I forbindelse med din behandling på klinikken noterer vi oplysninger om dine helbredsmæssige forhold til brug for den journalførelse, som vi efter sundhedslovgivningen har pligt til at foretage. De nærmere regler findes i autorisationslovens kapitel 6 og journalbekendtgørelsen (bkg. nr. 1090 af 28. juli 2016 om 1090 om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler). Udover de helbredsoplysninger vi selv noterer om dig, kan vi modtage helbredsoplysninger om dig fra andre sundhedspersoner, f.eks. din læge, efter reglerne i sundhedslovens kapitel 9. Oplysningerne anvendes til brug for en god og sikker behandling af dig og de administrative funktioner, der er forbundet hermed. Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt. Vi kan også registrere andre oplysninger om dig til brug for afregningsformål. Disse oplysninger noteres med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7]. [Vi kan også anvende dine kontaktoplysninger til brug for udsendelse af nyhedsbreve eller andre markedsføringsmæssige tiltag. I så fald indhenter vi først dit samtykke. Denne anvendelse sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 1].] 

 

2. Videregivelse af oplysninger

 Efter sundhedsloven har vi tavshedspligt om dine helbredsmæssige og andre følsomme forhold, men hvis det er nødvendigt, kan vi udveksle dine helbredsoplysninger internt blandt vort personale. 2 af 2 Videregivelse af helbredsoplysninger uden for klinikken må som udgangspunkt kun ske med dit samtykke. I særlige tilfælde kan der efter reglerne i sundhedsloven ske videregivelse uden samtykke. Det vil typisk være til andre sundhedspersoner, f.eks. din egen læge. De nærmere regler herom findes i sundhedslovens kapitel 9. De oplysninger vi har registreret til brug for afregningsformål, udveksles med betalingsformidlere i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre betalingerne. Hvis din behandling helt eller delvist betales af andre end dig selv, f.eks. af din region eller af et forsikringsselskab, vil vi også videregive oplysninger om behandlingen til den, der skal betale. 

 

3. Hvor længe opbevares oplysningerne? 

Din journal opbevares i det tidsrum, der er fastlagt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det gældende tidsrum er 5 år fra det seneste notat i journalen, jf. journalbekendtgørelsens § 15, stk. 2. I særlige tilfælde kan journalen opbevares længere. Oplysninger til brug for afregningsformål opbevares så længe, det er nødvendigt af hensyn til afregning og bogføring. 

 

4. Dine rettigheder vedrørende oplysningerne 

Du kan få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registeret om dig, ved at kontakte os. Efter autorisationslovens § 24 må vi ikke slette oplysninger i din journal, men hvis du mener, at der er fejl i journalen, kan du bede om, at der laves en tilføjelse. For oplysninger, der ikke er omfattet af patientjournalen, har du har ret til at få rettet eller slettet ukorrekte oplysninger. Du har også ret til at bede os om at ophøre med at behandle sådanne oplysninger om dig. 6. Klage Klager over vores behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk Tilsyn med reglerne i sundhedslovgivningen føres af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du kan findes styrelsens kontaktoplysninger på www.stps.dk

Seneste fra Facebook

Used for the like, share, comment, and reaction icons

Så er vores trykluft / shockwave tilbage på klinikken😀
Døjer du med kronisk seneskader som f.eks.;
-hælspore
-achillessene
Er det en mulig løsning.
Koster kun 100,-kr i tillæg
Kontakt klinikken for yderlig information📞66.12.14.31
... Se mereSe mindre

Så er vores trykluft / shockwave tilbage på klinikken😀
Døjer du med kronisk seneskader som f.eks.;
-hælspore
-achillessene  
Er det en mulig løsning.
Koster kun 100,-kr i tillæg
Kontakt klinikken for yderlig information📞66.12.14.31

Da vores sommerfest i år er aflyst, sagde vi farvel til hinanden inden vi drager ud i sommerlandet. Signe introduserede øl-yoga. Signe Valentin Kej er en fantastisk underviser og vi havde en sjov time med fysiske udfordringer, balancemæssige udfordringer og masser af grin😊
Du kan rolig henvende dig hos os i sommerferien, der vil konstant være 3-4 fysioterapeuter på arbejde😊.
Telefontiden vil være reduceret til 8.30-12
Rigtig god sommer ☀️🎶
Personalet på Alleens Fysioterapi
... Se mereSe mindre

Kommentér på Facebook 404480459642769_3116535508437237

Namaste 🙏🏼

I er bare skønne ❤️🍺👌🏼- God sommer til jer alle 😘

God sommer 😎🌞🏖️

Fedt og I fortjener det max - super hold og klinik ❤️👍☀️

God sommer :-) Jeg kan godt se, det er en krævende form for yoga ;-)

Det ser super sjovt ud! God sommer ☀️

Hahaha 🙈🤣 Go’ sommer ☀️😎🙌🏻

Hvor ser det godt ud🍻 Er det et hold I kommer til at udbyde efter ferien...😄 God sommer☀️

😂😂 afspænding og øl-yoga Hvor er i goe’ 😁😎

God sommer🌞⛱

I er skønne og skøre ! ❤️

God sommer 🌞

Kreativt 😂😂💪🏼

God sommer til jer alle 😊🌸☀️💛

View more comments

Kære Alle

Vi håber alle har kunnet glæde sig over det skønne forårs vejr. 🌞
Fra mandag d.20. april, kan vi også glæde os over en forsigtig åbning på klinikken.
Vi vil forsat passe godt på hinanden, og der vil derfor være skærpende forhold:

• Hygiejnen er skærpet; der er håndsprit som skal benyttes, når man kommer og går. Fysioterapeuten sørger selvfølgelig for afspritning før/efter alle behandlinger.
• Der vil være pause mellem behandlingerne, således antallet af personer samlet begrænses på klinikken.⏱
• Der må max. være 4 kunder i venteværelset, og max 2 i venteværelset bag terrassen. Man må meget gerne bruge terrassen når vejret tillader dette.
• Kom til tiden, men kommer du tidligere, vent evt. i bil, brug terrassen, eller vores lille solbænk på parkeringspladsen.
• Der kan være behandlinger der kræver ekstra værnemiddel/maske. Disse behandlinger bliver kun anvendt når dette er muligt.😷
• Alle må kun komme på klinikken, hvis man ikke har været syg eller været sammen med nogen der er syge.

Du bedes venligst om at kontakte klinikken pr. telefon☎️ eller mail. Her vil (din) fysioterapeut sammen med dig finde den bedste behandlingsløsning for dig.

Er du i tvivl om du skal komme, eller har andre spørgsmål ring eller skriv til os.
... Se mereSe mindre

Kommentér på Facebook 404480459642769_2942338489190274

Vi glæder os til at se jer, men husk lige at ringe for tid? 66121431😊

Åh, det har været savnet! 🤗

Hurraaaaaaaa 👍🏼👍🏼 nøj, hvor jeg glæder mig

Jubiiiii

👍👍

View more comments

Load more